top of page
Meistä

 

Meille koirat ovat kaikkea! Parhaita ystäviä, rakkaita lemmikkejä, harrastuskavereita ja lisäksi työmme.

 

Normaalipäivät kuluvat koirien kanssa lenkkeillessä, treenatessa roduille tyypillisiä harrastusmuotoja ja suunnittelemalla tulevia tapahtumia. Muuhun ei juurikaan aikaa jää, sillä laumamme tarvitsee paljon huomiota ja siivoamista piisaa.

Meidän kaikki koirat eivät nuku sängyissämme, mutta viettävät aikaa kanssamme keskiverto koiria enemmän.

 

Harrastamme paljon näyttelyissä käyntiä omien ja kasvattiemme kanssa. Näyttelymatkat vie usein meidät myös ulkomaille. Siksikin koiriemme täytyy aina olla mahdollisimman hyvässä kunnossa ja terveitä.

 

Metsästys ja linnustus ovat osana koiraharrastuksiamme.

 

Pyrimme pitämään kasvatustyömme terveellä pohjalla, siksi pentumme ovat terveitä, eläinlääkärin tarkastamia ja sirutettuja. Luonnollista on myös se, että jalostukseen käytetyt koirat ovat rodulleen uskollisia niin luonteen kun ulkomuodonkin puolesta.

 

Ostajilta toivomme pitkäjänteisyyttä ja rotuun perehtyneisyyttä, ennen koiran hankintaa. Kasvattaja olen aina käytettävissä niin iloissa kun suruissakin ja edellytän yhteydenpitoa muutenkin.

Ennen kaikkea ostajan pitää sitoutua meiltä ostamaansa koiraan, rakastaa sitä ja antaa sille sen tarvitsema liikunta ja ylläpitää sen hyvää terveyttä.

 

bottom of page