Kennel Mei Danin 20-vuotisjuhla 13.6. Förbyssä!

Kennel Mei Dan täyttää 20 vuotta! Tervetuloa juhlistamaan suurta merkkipäivää kanssamme! ♥

Teemana PuistoPiknik eli omat eväät mukaan! Juhlapaikkana epätasainen nurmikenttä, johon telttoja saa pystyttää! Kutsu on avoin eli kaikki ystävät, kasvatit, asiakkaat, sukulaiset, naapurit, tutut, tulevat asiakkaat ja uudet kaverit TERVETULOA leikkimään ja juhlimaan! Ohjelmassa leikkejä ja kisoja koirille klo 12 eteenpäin mahtavin palkinnoin! Osallistumismaksu 50 senttiä per yritys/kisa joten varaa pikkurahaa mukaasi! Klo 18 eteenpäin ihmisten juhlintaa ja leikkiä + kisailua. Musiikista vastaa DJ Anssi Järvinen + Le Dommage-bändistä irroitetut Sami Selesmaa ja Mikko Lehvus plus bonuksena Markus Lampinen :) Alustava kisasuunnitelma (lisätään pikkuhiljaa)

Koirakisat klo 12 alkaen: -nakkirace (nakinsyöntikisa) -kiihdytyskisa (eri luokat vinttikoirille ja muille + minikoirat erikseen) -Agility (kolme eri pikkurataa, ilmoitetaan myöhemmin) -Toko (kolme eri liikettä/liikesarjaa, ilm myöh) -Damikasa (noutokisa, tietyssä ajassa mahd monta noutoa) -Damirata (tehtävärata ohjaajan kanssa jossa koira kantaa damia suussa) -Frisbee Distance-kisa (Frisbee-heitto/noutokisa)

Klo 15 alkaen -Lapsi-koira-kisa (5v ylöspäin) -KePo-kisa (KennelPoika +koira esittämiskisa) -Senior Handling (yli 18v esittäjät) -Match Show (sudden death eli kerralla poikki!, kaikki kehään ja siitä valitaan! Luokat tarvittaessa) Ihmisten leikit ilmoitetaan myöhemmin :p

Lisätiedot Nadalta, p. 040-7277922


Featured Posts
Recent Posts
Archive
No tags yet.
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

Nada Sandberg

Näsintie 125, 25640 FÖRBY, Suomi / Finland

 

+358 40-7277922 / Nada       

nada.sandberg[at]gmail.com      

 

 We speak english,    Vi talar svenska

Kysy lisää   + 358 40 7277922

© 2014  Proudly created with Wix.com

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now